×

Åpningstider i butikken

 • Mandag - Lørdag

  09:00 - 18:00

Nettbutikken

Ordre fra nettbutikken behandles fortløpende, og varer sendes ut en gang pr dag.

Trenger du hjelp?

Camilla Prytz

Camilla Prytz

Velkommen til vår nettbutikk med utvalgte smykker fra Camilla Prytz, armbånd, ringer, halskjeder og ørepynt. På ordre under kr. 500,- betaler du kun kr. 49,- i frakt uansett hva du bestiller. Ved ordre over kr. 500,- spanderer vi hele frakten.
Camilla Prytz har sin utdannelse fra Kosta Boda Glasskole. I 2001 begynte Camilla Prytz å lage sine første smykker. Hun har laget smykker i glass og sølv, fisker, hjerter, kors og sommerfugler. Smykkekolleksjonen Animals i sølv ble brukt av Olsen-tvillingene, Rihanna, norske- og utenlandske prinsesser, kjendiser og fashionistaer. I 2011 lanserte Camilla en ny drøm, en norskprodusert emaljesmykkekolleksjon inspirert av sine forfedre som var store emaljekunstnere i Norge. Midt i hjertet av Oslo fant hun det nydelige verkstedet Opro Emalje som ikke har falt for fristelsen til å legge produksjonen sin til utlandet. De håndlager ordensmedaljene til Det Kongelige Norske Slott, og de fine emaljehjertene vi husker fra barndommen. Hun ønsket å lage en 100% norsk produksjon, for å sette fokus på at emalje er en gammel håndverkstradisjon som kommer til å dø ut. Alle stanser, sølv og emalje er håndlaget i Oslo på den gammeldagse måten.
Alle Camillas arbeider er inspirert av kollektiv symbolisme, og hun beveger seg hele tiden mellom kunst, design og fashion.

Kategorier
Varemerke
Materiale / Metall
Sorter etter
 • Camilla prytz – Stjerne – halssmykkke

  kr 2 499
 • Camilla prytz – tiger – armbånd

  kr 2 499
 • Camilla prytz – tiger – halssmykkke

  kr 2 499
TIL TOPPEN

KUNDEKLUBB

Meld deg inn i kundeklubben og få -10% på alle varer. Du vil også (men ikke ofte) få informasjon om gode tilbud, handledager, visninger, nyheter og aktiviteter før alle andre.