×

Åpningstider i butikken

 • Mandag - onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 18:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lørdag

  10:00 - 16:00

Nettbutikken

Ordre fra nettbutikken behandles fortløpende, og varer sendes ut en gang pr dag.

Trenger du hjelp?

Cross

Cross

Velkommen til vår nettbutikk med et utvalg av Cross sine eksklusive skriveredskaper; fyllepenn, kulepenn eller blypenner. På ordre under kr. 500,- betaler du kun kr. 49,- i frakt uansett hva du bestiller. Ved ordre over kr. 500,- spanderer vi hele frakten.
A.T Cross Company ble grunnlagt i 1846 i Rhode Island, USA. Opprinnelig laget de gull- og sølvesker for blyanter, da det var flere gullsmeder i familien. Selskapet utviklet mange innovative nye skriveinstrumenter, inkludert forløperne til de moderne mekaniske blyanter, og de tidligste fyllepennene. Du tar uten tvil et stilfullt valg ved å kjøpe en kulepenn, fyllepenn, rollerball, eller blypenn fra Cross, som i tillegg til stilfullt design også gir deg en unik kvalitet og et stykke historie i hånden. Cross kombinerer feilfri pennedesign med vakkert smykkemessig håndverk. Cross skriveredskapene omfattes av livsvarig garanti på alle mekaniske deler. Cross penner passer fint som en gave, og de kan leveres med gravering.

Kategorier
Varemerke
Sorter etter
TIL TOPPEN

KUNDEKLUBB

Meld deg inn i kundeklubben og få informasjon om gode tilbud, handledager, visninger, nyheter og aktiviteter før alle andre.
Alle som melder seg inn er med i trekningen av et gavekort på 500 kroner!