×

Åpningstider i butikken

  • Mandag - Lørdag

    09:00 - 18:00

Nettbutikken

Ordre fra nettbutikken behandles fortløpende, og varer sendes ut en gang pr dag.

Trenger du hjelp?

Line & Jo

Line & Jo

 

Velkommen til vår nettbutikk med Line & Jo smykker, med et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, ørepynt og armlenker. Husk at Line & Jo smykker har gratis frakt over kr 500,- (kr 49,- i fast fraktpris under 500,-) fra vår nettbutikk.
Line&Jo ble etablert i 2007 av de kreative og visjonære gullsmedene Line Hallberg og Jo Riis-Hansen. Line&Jo har revolusjonert smykkeindustrien i Danmark med å tenke annerledes enn bare den klassiske verkstedgullsmeden. De løfter kvalitetssmykker og håndverket med sine edle stener og metaller til et helt nytt nivå innen presentasjon og tilknytning til motebransjen. Line & Jo klarer å kombinere nydelig håndverk med den kontinuerlige og raske forandringen som skjer i moteverdenen. Line & Jo har med sine innovative og lekne tanker funnet nye måter å bruke smykker på, som igjen har blitt verdsatt i moteverdenens stadige utvikling av nye trender.

Kategorier
Varemerke
Materiale / Metall
Sorter etter
TIL TOPPEN

KUNDEKLUBB

Meld deg inn i kundeklubben og få -10% på alle varer. Du vil også (men ikke ofte) få informasjon om gode tilbud, handledager, visninger, nyheter og aktiviteter før alle andre.