×

Åpningstider i butikken

  • Mandag - Lørdag

    09:00 - 18:00

Nettbutikken

Ordre fra nettbutikken behandles fortløpende, og varer sendes ut en gang pr dag.

Trenger du hjelp?

PD PAOLA

PD PAOLA

Velkommen til vår nettbutikk med PD Paola smykker. Husk at i vår nettbutikk får du gratis frakt ved bestilling over 600,-
(fast fraktpris på 59,- ved bestilling under 600,-).

Inspirert av en familie med sterke og mangefasetterte kvinner, søsknene Paola og Humbert, grunnla PDPAOLA i 2014 ut fra deres ønske om å skape et merke som kunne resone med dagens moderne kvinne og følge henne i de mange rollene hun tar på seg i livet.

Etter å ha forlatt sine respektive karrierer, gjorde de lidenskapen for design og smykker til et livslangt prosjekt, og hedret kvinner deres misjon. I dag er de stolte over å lage stykker som gir litt glede og gnist til kvinners hverdag i over 112 land, og teller. Det er en drøm som går i oppfyllelse!

 

Hos PDPAOLA handler det om å lage stykker som lar deg uttrykke deg på din egen autentiske måte. I merkets ånd ligger eventyret om selvoppdagelse, feiringen av hvem du er og hvem du ønsker å bli. Uoppsiktsvekkende nødvendigheter med en vri slik at du kan være modig og skinne av egen kraft.

Hver samling er skapelsen av en ny verden for dagens kvinne som er stilbevisst, uavhengig og seg selv. Vi liker å kalle det opprørsk eleganse med riktig mengde uanstrengt kul.

 

 

Kategorier
Varemerke
Materiale / Metall
Sorter etter
TIL TOPPEN